A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο έπιασε για πρώτη φορά λιμάνι στη Λεμεσό!

Το πολυτελές Viking Sky, το νεότερο πλοίο στον κόσμο, υποδέχθηκε για πρώτη φορά το λιμάνι Λεμεσού. Το σκάφος έφθασε από τη Χάιφα στις 20 Μαρτίου 2017 και συνέχισε το ταξίδι του στην Ανατολική Μεσόγειο κατευθυνόμενο προς τη Ρόδο, με 484 μέλη πληρώματος και 807 επιβάτες.

Το πλοίο, που είναι το τρίτο της εταιρείας Viking Cruises, ξεκίνησε τα ταξίδια του μόλις 1 περίπου μήνα πριν. Ο Καπετάνιος, Ralph Robert Bamberg, τόνισε ότι η Λεμεσός είναι ιδανικός προορισμός για τους πελάτες της εταιρείας, ώστε να βιώσουν τις πολλές απολαύσεις και τα αξιοθέατα που έχει να προσφέρει η Κύπρος. Το λιμάνι Λεμεσού βρίσκεται τώρα ανάμεσα στους σταθμούς της εταιρείας και, όπως ανέφερε ο Καπετάνιος, όλοι αναμένουν την επιστροφή του αργότερα μέσα στο χρόνο.

Το πλοίο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της DP World στο λιμάνι Λεμεσού. Ο Γενικός Διευθυντής της DP World, Charles Meaby, τόνισε ότι η εταιρεία στόχο έχει να δημιουργήσει το μέλλον στο εμπόριο και τον τουρισμό της Κύπρου. «Έχουμε περάσει πια 1 σημαντικό σταθμό στο να γίνει ο τερματικός των πλοίων βασικό πλεονέκτημα με αξία για την κυπριακή οικονομία», ανέφερε.

10959