A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το νέο βιολογικό παγωτό με στέβια στη Λεμεσό το απολαμβάνεις διπλά!

Βλέποντάς το, ξέρεις ότι είναι ένα καλοκαιρινό επιδόρπιο, από αυτά που μπαίνουν στη λίστα με τα «υπέρ» της εποχής. Τρώγοντάς το, όμως, μπορεί και να το μπερδέψεις με… γλυκό συννεφάκι, δροσερό και ανάλαφρο, ίσως και να νιώσεις, μάλιστα, να αιωρείσαι κι εσύ για λίγο στον αέρα.

Αυτό το απίστευτα αφράτο επιδόρπιο καταφέρνει να γίνεται μια τελετουργία απόλαυσης, που αρχίζει με το σερβίρισμα και τελειώνει με την τελευταία κουταλιά από το κυπελάκι. Ένας σταθμός με ιδιαίτερο design στο 2GO Concept Store, στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, έχει αναλάβει να σε μυήσει στη διαδικασία.

Πρώτα διαλέγεις το δικό σου «συννεφάκι», παγωτό ή frozen yogurt, και μετά προχωράς στο «στόλισμα» με σταγόνες σοκολάτας, καραμέλες, δημητριακά και ζουμερά, φρέσκα φρούτα. Όταν πια έχεις καταλήξει στον ιδανικό γευστικό (και χρωματικό) συνδυασμό, τελειώνεις με το υπέροχο σιρόπι για επιπλέον άρωμα και γλύκα. Αυτό το επιδόρπιο, άλλωστε, μπορείς να το απολαύσεις σε κανονική ή light, εκδοχή, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα επιλέξεις κάθε φορά, ανάμεσα σε παγωτό ή light γιαούρτι με στέβια. 

swipe gallery


5484