A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το νέο beach bar στην παραλία της Λεμεσού έχει υπογραφή Columbia!

Το Columbia Beach είναι η νέα παραθαλάσσια ανάπτυξη στην παραλία της Λεμεσού. Πρόκειται για το νέο χώρο που ετοιμάζει η εταιρεία Columbia Restaurants για το καλοκαίρι, δίπλα από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, στην παραλία όπου βρίσκονταν παλιότερα τα Goody’s στη Λεμεσό.

Το πολυαναμενόμενο Columbia Beach αναμένεται να αποτελέσει προορισμό για μεγάλο εύρος ηλικιών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, διαθέτοντας το δικό του εστιατόριο με διεθνή κουζίνα, pool bar, beach bar και ξαπλώστρες πάνω στην παραλία.

Η Columbia Restaurants φιλοξενεί και διαχειρίζεται μερικούς από τους πιο δημοφιλείς χώρους εστίασης και διασκέδασης στην πόλη. Το συγκρότημα Columbia Plaza, όπου βρίσκει κανείς τα καταστήματα 7 Seas Music Bar, Αυλή του Βασιλέα, La Boca Italian restaurant, Plaza Café, και Columbia Steak House, συνιστά αγαπημένο προορισμό στη Λεμεσό, ενώ στην ίδια εταιρεία ανήκει και το γνωστό Pizza Express. Ο νέος παραθαλάσσιος χώρος, πέρα από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αναμένεται να ξεχωρίσει και με τον αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό και την αισθητική του.

15778