A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το μεγάλο πάρκο της Λεμεσού που σε παίρνει κατευθείαν από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη!

Αν δε βγεις έξω το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, πότε θα το κάνεις; Όχι, δεν είναι δικαιολογία ότι δε μπορείς να βγεις εκτός πόλης στη Λεμεσό. Μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά η πόλη έχει γεμίσει δροσερές, πράσινες διαδρομές που συναντιούνται με την παραλία. Από τα μεγαλύτερα πάρκα της είναι αυτό κατά μήκος του ποταμού Γαρύλλη και είναι ό,τι πρέπει για να νιώσεις την άνοιξη στο πετσί σου.

Το γραμμικό πάρκο διασχίζει ουσιαστικά τις δυτικότερες περιοχές της Λεμεσού, όπως το έκανε κάποτε και το νερό του Γαρύλλη. Η διαδρομή συνδέει την περιοχή Πολεμιδιών με το κέντρο της πόλης και την παραλία, φτάνοντας μέχρι την είσοδο της Μαρίνας Λεμεσού. Από εκεί πια ανοίγεται μπροστά σου όλο το γαλάζιο του παραλιακού μετώπου, όπως και οι άνετοι χώροι του πάρκου στο μόλο.

Ασφαλείς διαδρομές για ποδηλατιστές, τόσο για σκοπούς άσκησης και ψυχαγωγίας, όσο και για εναλλακτική διακίνηση αντί της χρήσης αυτοκινήτου από τις βόρειες συνοικίες προς το εμπορικό κέντρο της πόλης, αλλά και προς τις περιοχές ειδικού ενδιαφέροντος, είναι αυτό που ξεκαθαρίζει ότι αυτό το τριήμερο θα πρέπει να αφιερώσεις μερικές ώρες με φίλους ή οικογένεια στο πάρκο.

Δες λεπτομέρειες για το πάρκο Γαρύλλη εδώ.

10116