A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

To Limassol Del Mar παρουσίασε τους 27 ορόφους της δεύτερης φάσης της ανάπτυξης!

Τη διάθεση των διαμερισμάτων "The Signature Collection" του Limassol Del Mar ανακοίνωσε η κοινοπραξία D. Zavos – Leptos Estates. Πρόκειται για τα διαμερίσματα τα οποία θα βρίσκονται στο δεύτερο κτίριο της ανάπτυξης, ύψους 27 ορόφων.

Τα διαμερίσματα που απαρτίζουν αυτήν την πολυτελή «συλλογή» θα αποτελούνται από 2 – 5 υπνοδωμάτια, με κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας και προνομιακή θέα στη θάλασσα. Η αρχιτεκτονική του έργου είναι αυτή που κάνει το συγκεκριμένο κτίριο να ξεχωρίζει, αφού λόγω της κλίσης του προς τον νότο, όλες οι βεράντες και τα μπαλκόνια δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σχεδόν μέσα στη θάλασσα, προσφέροντας απρόσκοπτη θέα στο γαλάζιο.

Το ποσοστό των πωλήσεων για τα διαμερίσματα της πρώτης φάσης ήδη προσεγγίζει το 95%. Έτσι, τα διαμερίσματα "The Signature Collection", που θα βρίσκονται στο δεύτερο κτίριο που συνθέτει την ανάπτυξη Del Mar, διατίθενται στην αγορά σε μία περίοδο που το ενδιαφέρον για το έργο είναι αυξημένο. Μάλιστα, πρόσφατα οι διευθυντές της κοινοπραξίας, Παντελής Λεπτός και Μιχάλης Ζαβός φιλοξενήθηκαν στη διεθνούς φήμης εφημερίδα «Gulf News», μιλώντας για τα πλεονεκτήματα της ανάπτυξης και τις ευκαιρίες που προσφέρει σήμερα η Λεμεσός σε επενδυτές από όλο τον κόσμο.

Το Limassol Del Mar είναι ένα έργο συνολικής επενδυτικής αξίας €350 εκατομμυρίων με εξαιρετικό σχεδιασμό και χαρακτηριστικά υπηρεσιών. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι ανοικτοί χώροι και χώροι πρασίνου, πλατείες, εστιατόρια, καταστήματα και εξειδικευμένες υπηρεσίες υποδοχής, κέντρο ευεξίας, γυμναστήριο, χώροι συνάθροισης ιδιοκτητών, εσωτερική και εξωτερική πισίνα. 

Δες εδώ το εντυπωσιακό βίντεο που παρουσιάστηκε στη γιγάντια οθόνη 240 τ.μ. για την κατάθεση του θεμέλιου λίθου.

2758