A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το Limassol Del Mar έγινε… τούρτα σε ένα special party γενεθλίων!

Το Limassol Del Mar κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και τις εντυπωσιακές διαστάσεις του. Αντίστοιχα ιδιαίτερη και εντυπωσιακή, όμως, αποδείχθηκε και η πιστή αναπαράσταση της ανάπτυξης σε… τούρτα.

Ένα από τα μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία της Λεμεσού, το La Galerie by Galactica Patisserie κλήθηκε να αποδώσει το Limassol Del Mar σε μια μοναδική δημιουργία. Επιστρατεύοντας όλη τη δεξιοτεχνία και το ταλέντο τους, οι chefs Χρίστος Παντελή και Μιχάλης Μαυρομουστάκης κατάφεραν να αναδημιουργήσουν με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο της ανάπτυξης (από τα μπαλκόνια με τις πισίνες και το κυματοειδές σχήμα τους, μέχρι την πλατεία της με τα καταστήματα και το δρόμο μπροστά από αυτή).

Η δημιουργία είχε βάρος περίπου 35 κιλά, ύψος 60 cm και διάμετρο 50 cm, ενώ ο κορμός της αποτελούνταν από γλυκό δούκισσα. Διακοσμημένη με λευκή κρέμα και ζαχαρόπαστα και με λεπτομέρειες σε γαλάζιο, γκρι και πράσινο χρώμα, η εντυπωσιακή δημιουργία ήταν ειδική παραγγελία τον περασμένο Οκτώβριο, με την ευκαιρία των γενεθλίων ενός ξεχωριστού εορτάζοντα, για τον οποίο η τούρτα αποτέλεσε μια μεγάλη έκπληξη την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

Δες εδώ το εντυπωσιακό βίντεο από την κατάθεση του θεμέλιου λίθου του Limassol Del Mar.

swipe gallery


2778