A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το Limassol Boat Show γίνεται ο νέος μεγάλος θεσμός που κάνει περήφανη τη Λεμεσό!

Περισσότεροι από 70 εκθέτες παρουσιάζουν για 3 ημέρες στη Λεμεσό ό,τι έχει να κάνει με τη ζωή δίπλα και πάνω στη θάλασσα. Το Limassol Boat Show, η μεγαλύτερη έκθεση στο είδος της σε όλη την Κύπρο προσέλκυσε το 2016 πάνω από 15000 επισκέπτες και είναι ο ετήσιος θεσμός που όλοι περιμένουν στη Λεμεσό.

Το Limassol Boat Show ξεκίνησε ως Ναυτικό Σαλόνι το 2008, με σκοπό να δημιουργηθεί ένας κοινός χώρος συνάντησης επαγγελματιών με καταναλωτές, για την προώθηση του ναυτικού αθλητισμού και των θαλασσίων δραστηριοτήτων. Από το 2015, η διοργάνωση μετακόμισε στη Μαρίνα Λεμεσού, στον πλέον κατάλληλο χώρο για να αναδειχθούν οι επιλογές για τη ζωή στη θάλασσα. Η έκθεση παρουσιάζει νέα προϊόντα για το ψάρεμα και τις καταδύσεις, σκάφη, jet ski και εξοπλισμό διασκεδαστικών θαλάσσιων αθλημάτων, ενημερώνοντας για τις εξελίξεις στο χώρο αυτό.

Η ψυχαγωγία είναι βασικό συστατικό του τριημέρου, με εντυπωσιακές επιδείξεις σκαφών και θαλάσσιων αθλημάτων, όπως fly board, jet skis, windsurfing, kayak και ειδικά παιχνίδια για yachts ή και για την παραλία, αλλά και face painting με θέμα τη θάλασσα για μικρά παιδιά. Επίσης, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, πέρα από τα προϊόντα 35 διαφορετικών περιπτέρων, βρίσκει κανείς σεμινάρια για θέματα που αφορούν ηλεκτρονικά όργανα σκαφών, φυσιολογία των καταδύσεων, τεχνικές αλιείας, ελεύθερες καταδύσεις και παρουσιάσεις προϊόντων του κλάδου.

Με τη δράση του από το 2008, το Ναυτικό Σαλόνι κατάφερε να στηρίξει οικονομικά και έμπρακτα το Δήμο Λεμεσού, στην κατασκευή της πρώτης επίσημης ράμπας καθέλκυσης σκαφών στην περιοχή του Crown Plaza. Ο θεσμός πλέον αναπτύσσεται και προχωρά ακόμα ψηλότερα, αναδεικνύοντας τη Λεμεσό ως τον κατεξοχήν χώρο για την επαφή με τις θαλάσσιες δραστηριότητες. Καθώς η Μαρίνα Λεμεσού είναι η πρώτη “superyacht” Μαρίνα της Κύπρου, με δυνατότητα ελλιμενισμού σκαφών μέχρι και 110 μέτρα, η διοργάνωση φαίνεται να έχει αρκετές προοπτικές για το μέλλον. 

Το Limassol Boat Show πραγματοποιείται στις 5 — 7 Μάη. Δες περισσότερα εδώ.

swipe gallery


7864