A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το Fasouri Watermania επιστρέφει με δωρεάν είσοδο για τους πρώτους που θα το επισκεφθούν!

Το Fasouri Watermania Waterpark ετοιμάζεται να υποδεχθεί και φέτος τους χιλιάδες επισκέπτες του, ανοίγοντας για τη  νέα σεζόν την Κυριακή 30 Απριλίου. Σε μία έκταση 105,000 τετραγωνικών μέτρων, με επιλογές από 30 διαφορετικά παιγνίδια για μικρούς και μεγάλους, και με 9 διαφορετικά σημεία φαγητού και ποτού, το πάρκο αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιλογή χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και περιπέτειας.

Κατακτώντας κάθε χρόνο βραβεία και διακρίσεις από διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς και θεσμούς, το πάρκο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο εντός, όσο και εκτός Κύπρου. Τολμηρές τσουλήθρες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, χαλαρωτική βόλτα στο τεχνητό ποτάμι, αλλά και γευστικές επιλογές φαγητού και ποτού καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και σε κάνουν να θες να επιστρέφεις ξανά και κανά.

Με την ευκαιρία της πρώτης μέρας λειτουργίας του για τη θερινή περίοδο του 2017, το Fasouri Watermania Waterpark δίνει την ευκαιρία στους πρώτους 118 επισκέπτες που θα προσέλθουν στην είσοδο του στις 30 Απριλίου, να μπουν δωρεάν. Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του μέχρι και το φθινόπωρο, θα συνεχίσει να εφαρμόζει ειδικές προσφορές για οικογένειες.

Βρες πληροφορίες εδώ.

7722