A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το Colors Café επέστρεψε πιο λαμπερό από ποτέ!

Το γνωστό Colors Café στο χώρο του ξενοδοχείου Four Seasons, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό μετά από απουσία μηνών. Ο χώρος που αγαπήθηκε τόσο για το περιβάλλον του, όσο και για τις υπηρεσίες που προσφέρει, επέστρεψε ανανεωμένο με ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα και μενού.

Το Colors Cafe βρίσκεται πλέον στον ίδιο χώρο, όπου στεγάζονται και οι νέοι χώροι φιλοξενίας του ξενοδοχείου. Όπως είχε προαναγγελθεί πριν από αρκετούς μήνες, το ανακαινισμένο café επιστρέφει ακόμα πιο λαμπερό, καθώς η διακόσμηση αναγάγει κάθε του γωνιά σε πραγματικό έργο τέχνης.

Το νέο all-day μενού προσφέρει ξεχωριστές γεύσεις με ελαφριά γεύματα, sushi, πιατέλες, γλυκά, καφέ και ποτό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Σπιτικό παγωτό με 19 διαφορετικές επιλογές, φρεσκοψημένος καφές, 10 μοναδικά cocktails, δεκάδες επιλογές από γλυκά, κέικ και αλμυρά, αλλά και προϊόντα από το δικό του φούρνο, καθώς και γνήσιο ρόφημα σοκολάτας με 49%, είναι μόνο μερικά από αυτά που ξεχωρίζουν στο νέο του μενού. Κορυφαία επιλογή, όμως, αποτελούν τα κρουασάν του φημισμένου Ισπανού σεφ Oriol Balaguer, τα οποία ανακηρύχθηκαν 2 φορές τα καλύτερα στον κόσμο και αποτελούν νέα άφιξη στο μενού.

Δες εδώ περισσότερες εικόνες από το ανακαινισμένο Colors Café.

swipe gallery


12828