A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το Beer Bike έρχεται στη Λεμεσό!

Το Beer Bike είναι το όνειρο των φίλων της μπύρας που γίνεται πραγματικότητα. Το μπαρ βγάζει ρόδες και σερβίρει μπύρα καθ’ οδόν, ενώ κάνεις βόλτα στην πόλη.

Στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, που φημίζονται για την μπυρο-κουλτούρα τους, όπως είναι το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, η Βουδαπέστη και άλλες, το Beer Bike κάνει ήδη θραύση. Και πως θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, αφού συνδυάζει την αγαπημένη γευστική απόλαυση της μπύρας με βόλτες στην πόλη. Είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη λύση για τις παρέες εκείνες, στις οποίες οι μισοί θέλουν να αράξουν, πίνοντας μπύρα, και οι άλλοι μισοί να βγάλουν φωτογραφία μπροστά σε όλα τα αξιοθέατα.

Εφοδιασμένο με βαρέλι μπύρας 20 λίτρων και κρασί, δίνοντας όμως και την επιλογή άλλου ποτού προτίμησης, το Beer Bike ξεκινάει τις βόλτες στη Λεμεσό το Μάρτιο. Οι επιβάτες δίνουν ώθηση στο όχημα κάνοντας πεντάλι, με τη συνοδεία οδηγού – ξεναγού. Τo όχημα διαθέτει χώρο για 17 επιβάτες, σκέπαστρο για προστασία από τον αέρα, τη βροχή και τον ήλιο, καθώς και αφσαλή φωτισμό. Κάθε βόλτα διαρκεί 1,5 – 2 ώρες και ο ελάχιστος αριθμός ατόμων για κάθε βόλτα είναι 6.

Τιμές
Ομάδα 6 ατόμων: €250
Κάθε επιπλέον άτομο €25
Κρατήσεις: 96 807 528

swipe gallery


1848