A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το Bedroom επιστρέφει για ένα καλοκαίρι χαλάρωσης, διασκέδασης και πολυτέλειας στη Λεμεσό!

Ντυμένο στα λευκά δίπλα στο γαλάζιο, με τα ethnic στοιχεία και τις αισθησιακές κουρτίνες που σηματοδοτούν το καλοκαίρι και τα τεράστια κρεβάτια που δίνουν την εντύπωση ενός ατμοσφαιρικού ανοιχτού υπνοδωματίου, τo Bedroom Day n’ Night ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού.

Το παραλιακό μπαρ είναι έτοιμο για την έναρξη τη καλοκαιρινής περιόδου, αποφασισμένο να δροσίσει τις μέρες και τις νύχτες του καλοκαιριού που είναι προ των πυλών. Με επίσημη αρχή στις 12 Μάη, βάζει μπροστά τις μηχανές της διασκέδασης, της χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με τα ξεχωριστά του cocktail και τα πάρτι με Deep House, Beach House και mainstream μουσική, κάτω από το φως του φεγγαριού. 

Το κορυφαίο στοιχείο του χώρου, βέβαια, είναι ένα τεράστιο τζακούζι υπερχείλισης με εκπληκτική θέα στον ορίζοντα που προσθέτει στην αίσθηση πολυτέλειας και σε προκαλεί διπλά να βιώσεις την απόλυτη χαλάρωση. Η παραλία είναι πια στο κέντρο της προσοχής για τα καλά και το Bedroom ξέρει πώς να γίνεται κομμάτι αυτής της θαλασσινής εμπειρίας, όλες τις ώρες της ημέρας.

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

swipe gallery


4696