A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Τέρμα τα γκάζια και… Tiger Rally στο My Mall

Γυαλιστερά αυτοκίνητα, θορυβώδεις μηχανές, αδρεναλίνη και δεξιοτέχνες οδηγοί θα είναι τα στοιχεία που θα συνθέτουν ένα πανηγυρικό σκηνικό για 2 ημέρες στο My Mall στη Λεμεσό.  Το Tiger Rally δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της ταχύτητας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις 4 και 5 Νοεμβρίου.

Η πανηγυρική τελετή εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί στο απόγευμα της Παρασκευής 4/11 στις 18:30 και ο αγώνας θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα «οργώσουν» την ύπαιθρο της Λεμεσού ξεκινώντας με κατεύθυνση τον Αγ. Μάμα, περνώντας από το Μέσα Ποταμό (διαδρομή 16. χλμ) και πηγαίνοντας προς το Ψηλό Δέντρο στις  Πλάτρες. Η συνέχεια θα τους βγάλει στο Φοινί για την 3η ειδική διαδρομή των 16.3 χλμ, που θα τους οδηγήσει στον Άγιο Νικόλαο.

Μετά την ολοκλήρωση των τριών διαδρομών τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στο My Mall για service, για να συνεχίσουν επαναλαμβάνοντας τις ίδιες διαδρομές, με το ίδιο δρομολόγιο. Στο τερματισμό αναμένεται να φθάσει το πρώτο αυτοκίνητο γύρο στις 15:15 έχοντας ένα 10λεπτο σέρβις για να ανέβει τη ράμπα του τερματισμού γύρω στις 16:00 – 16:30 στον ίδιο χώρο στο My Mall Limassol.

Συμπεριλαμβάνοντας ασφαλτόδρομους, δασώδεις περιοχές και χωματόδρομους, το Tiger Rally επιφυλάσσει μοναδικό θέαμα και γενναίες δόσεις ενθουσιασμού και συγκινήσεων, τόσο για συμμετέχοντες, όσο και για θεατές.

Περισσότερες πληροφορίες για το διήμερο ράλι δείτε την εκδήλωση στην αντζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


5665