A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Τι να δεις και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Από ελληνική διασκέδαση μέχρι ιρλανδικές παραδόσεις στο μενού!

Όσο μας «τιμώρησε» ο καιρός τις προηγούμενες μέρες, τόσο χρειάστηκε για να εκτονωθεί. Έτσι, με 1 ηλιόλουστο Σαββατοκυρίακο καθ’ οδόν και όμορφες ανοιξιάτικες μέρες γύρω από αυτό, η Λεμεσός ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Κορυφαίο γεγονός των ημερών η διοργάνωση του Μαραθωνίου Λεμεσού, ο οποίος φέτος μεγάλωσε, καινοτομεί και καλύπτει τα ενδιαφέροντα πολλών περισσότερων, πέρα από δρομείς και αθλητές. Την Παρασκευή 17/3 ο κορυφαίος Έλληνας μαραθωνοδρόμος μιλά στο ΤΕΠΑΚ για την εμπειρία του από τους αμέτρητους αγώνες που συμμετείχε, μεταξύ των οποίων και εκείνος κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Μόναχο. Στις 18/3 η μέρα είναι γεμάτη εκδηλώσεις από νωρίς το πρωί με τους εταιρικούς δρόμους, μέχρι αργά το απόγευμα με το Energy Day και το Sponsor’s Village στο Παλιό Λιμάνι. Στις 19/ 3 οι αγώνες ξεκινούν στις 7,  ενώ λίγο αργότερα ξενικά το μεγάλο πάρτι με το Guaba στο Παλιό Λιμάνι.

Βασίλης Καρράς, Χρύσπα, Χρήστος Χολίδης, Κώστας Χατζής, Σπύρος Γραμμένος, αλλά και Γιώργος Σταματάρης είναι τα ονόματα που θα εμφανιστούν στις σκηνές της Λεμεσού. Την ίδια στιγμή, κάποιοι γιορτάζουν τον Ιρλανδό «Άγιο της μπύρας», St Patrick. Οι χώροι διασκέδασης της Λεμεσού προσφέρουν, όπως πάντα, μουσική επιμελημένη από ντόπιους και διεθνείς Djs. Οι θεατρικές σκηνές κάνουν αναφορές σε μορφές της τέχνης, όπως ο Βαν Γκογκ και ο Εμπειρίκος,  ενώ οι γκαλερί της πόλης προσφέρουν πολλές διαφορετικές επιλογές με εικαστικές εκθέσεις κάθε είδους. Και εσύ καλείσαι να βάλεις τις έγνοιες στην άκρη και να απολαύσεις τον ανοιξιάτικο πλούτο της πόλης αυτής.

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol.

5507