A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Θεοφάνια με brunch και θέα από ψηλά στη Λεμεσό!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της εορταστικής περιόδου πλησιάζει και η θάλασσα της Λεμεσού, περισσότερο από ποτέ, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όμορφες στιγμές, λίγο πριν την οριστική επιστροφή στη ρουτίνα. Ο εντυπωσιακός εορτασμός των Θεοφανίων, πέρα από μια καθιερωμένη συνήθεια, μπορεί να αποτελέσει ένα μοναδικό θέαμα για όσους βρεθούν στους υπέροχους, υπερυψωμένους χώρους του Παλιού Λιμανιού, που ήδη ετοιμάζουν ιδιαίτερο μενού για τη μέρα αυτή.

Από νωρίς το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2017, ο κόσμος θα αρχίσει να μαζεύεται στην αποβάθρα για την καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Δεκάδες είναι οι χειμερινοί κολυμβητές, που ήδη ετοιμάζονται για να βουτήξουν στα νερά της πόλης, από την αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού. Πολλοί περισσότεροι, όμως, είναι εκείνοι που θα αδράξουν την ευκαιρία για μια όμορφη, πρωινή βόλτα δίπλα στη θάλασσα, που θα συνεχιστεί με καφέ, γλυκό ή φαγητό. Αν οι παραδοσιακοί λουκουμάδες με σιρόπι ή μέλι, αποτελούν την κλασική επιλογή για τη μέρα αυτή, το brunch είναι σίγουρα η πιο πρόσφατη τάση στις συνήθειες αυτών των ημερών.

Το Diamante Blu, ένας από τους πιο δημοφιλής χώρους που έχουν δημιουργηθεί, ακριβώς πάνω από τη θάλασσα της Λεμεσού, είναι ήδη έτοιμο να προσφέρει το πλούσιο μενού του για brunch από τις 9 π.μ. έως και τις 4 μ.μ. Από το ίδιο σημείο, μοναδική θέα προσφέρει και το Pier One, επίσης ένας χώρος που έχει ξεχωρίσει, με προτάσεις για πρόγευμα μέχρι τις 12:30, αλλά και δελεαστικές επιλογές για γλυκό και παγωγό, ώστε να συνοδεύσει τον καφέ.

Βρες εδώ περισσότερες πληροφορίες για το brunch.

swipe gallery


1305