A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Θέλεις να μάθεις τα μυστικά της γυμνής φωτογραφίας; Στη Λεμεσό μπορείς!

Το γυμνό μπορεί να είναι τέχνη και δε χωρά αμφιβολία γι’ αυτό. Την ίδια στιγμή, όμως, το γυμνό είναι ταμπού, αφορμή για συζητήσεις ηθικολογικού περιεχομένου και συχνά ακόμα και αντιπαραθέσεις. Το πώς μπορεί η ματιά του καλλιτέχνη να εξουδετερώσει τις αναστολές μας, θα αναλυθεί στη διάρκεια 4 ολοήμερων εργαστηρίων στη Λεμεσό.

Στον πολυχώρο «Ρόδι», όπου πρόσφατα φιλοξενήθηκε και η έκθεση έργων τέχνης με τίτλο «18+», θα βρίσκεται τον Ιανουάριο του 2017 ο παγκοσμίου φήμης Γάλλος φωτογράφος και καθηγητής, Dominique Agius. Ο Agius, του οποίου δουλειά είχε φιλοξενηθεί στην έκθεση «18+», επιστρέφει στη Λεμεσό για να μοιραστεί, αυτή τη φορά, τα μυστικά της τέχνης της γυμνής φωτογράφισης.

Σε 4 ολοήμερα εργαστήρια ο διάσημος φωτογράφος θα διδάξει στους συμμετέχοντες όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, το στήσιμο και την καθοδήγηση ενός γυμνού μοντέλου, θέματα φωτισμού, φακών, φίλτρων κ.α.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον πολυχώρο «Ρόδι», ο οποίος θα μετατραπεί σε επαγγελματικό στούντιο για τις ανάγκες των εργαστηρίων, στις 14, 15, 21 και 22 Ιανουαρίου 2017, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 7:00 μ.μ. Για κάθε workshop υπάρχουν διαθέσιμες μόνο 10 θέσεις και εγγραφές μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 θα δικαιούνται έκπτωση €30 (€120 από €150).

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 25 252 577.

swipe gallery


443