A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Θέλεις κι εσύ να εξερευνήσεις τα μυστικά των εγκαταλελειμμένων χωριών της Λεμεσού;

Τοίχοι που στέκουν μισογκρεμισμένοι, εγκαταλελειμμένα σπίτια και εκκλησίες, γεφύρια που δε χρησιμοποιούνται πια από κανένα. Είναι εκείνες οι γωνιές της υπαίθρου που, αν και έχουν εγκαταλειφθεί, συνεχίζουν να κουβαλούν ιστορία άγνωστη στους πολλούς.

Αν κι εσύ θέλεις να επισκεφθείς τα εγκαταλελειμμένα χωριά της Κύπρου, μεταξύ των οποίων η Τρόζενα – Γεροβάσα και η Βίκλα της επαρχίας Λεμεσού, και να μάθεις την ιστορία τους, 1 ομάδα νέων σε καλεί σε μια περιπέτεια εξερεύνησης και χαρτογράφησης της ερημωμένης υπαίθρου. Η εξόρμηση θα ξεκινήσει στην επαρχία Λεμεσού από τον Αγρό στις 7 π.μ, στις 18/3. Πέρα από τα χωριά της Λεμεσού, η περιήγηση περιλαμβάνει επίσης τα χωριά Φικάρδου και Παλαιό Απλίκι της Λευκωσίας, και τα χωριά Σουσκιού, Παλιά Θελέτρα, Σάραμα, και Ευρέτου της επαρχίας Πάφου.

Στόχος αυτής της διήμερης εξόρμησης στις 18 και 19 Μαρτίου 2017, είναι να δημιουργηθεί 1 ομάδα με νέους από ολόκληρη την Κύπρο, οι οποίοι θα γνωρίσουν την ομορφιά της κυπριακής φύσης και κουλτούρας από μια διαφορετική οπτική γωνιά. Καθ΄ όλη τη διαδρομή θα υπάρχει νοσηλευτής και είδη πρώτων βοηθειών, για παν ενδεχόμενο. Τα έξοδα μεταφοράς και διατροφής θα καλυφθούν από την οργάνωση ''See Why''. Η διαμονή θα γίνει σε αντίσκηνα, τα οποία παρέχονται από τους διοργανωτές σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς επίσης και υπνόσακους.

Κόστος συμμετοχής: €20
Προθεσμία: 10 Μαρτίου 2017

Φωτογραφίες: www.cypruswildflowers.com, secretcyprustravel.blogspot.com.cy, Χρήστος Χαραλάμπους

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

swipe gallery


550