A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Θεαματική εκκίνηση από τη Λεμεσό για το Ράλι Κύπρος 2016

Από την παραλία της Λεμεσού θα εκκινήσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο Ράλι Κύπρος 2016. Η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου με τα ελεύθερα δοκιμαστικά, αλλά και την κατάταξη εκκίνησης λίγο έξω από τη Λευκωσία. 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 18:30 θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα από το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, με τα αυτοκίνητα να κατευθύνονται για τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές του αγώνα που φέτος θα είναι νυκτερινές. 

Μετά τις δύο ειδικές διαδρομές, τα οχήματα θα σταθμεύσουν στη Λευκωσία, απ’ όπου θα ξεκινήσουν οι επτά ειδικές διαδρομές του Σαββάτου και οι τέσσερεις της Κυριακής. Μετά το μεσημέρι της Κυριακής τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν και πάλι προς τη Λεμεσό, έχοντας στόχο τη ράμπα του τερματισμού στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού (Μόλος). Η τριήμερη μάχη με το χρόνο αναμένεται να ολοκληρωθεί μπροστά στη θάλασσα της Λεμεσού στις 15:00, το απόγευμα της Κυριακής.

Λόγω της διεξαγωγής του Ράλι Κύπρος ο χώρος στάθμευσης Παλιού Λιμανιού θα παραμείνει κλειστός την Παρασκευή 7/10/16 από η ώρα 5 π.μ. μέχρι 10 μ.μ. και την Κυριακή 9/10/16 από η ώρα 5 π.μ. μέχρι 10 μ.μ.

swipe gallery


swipe gallery

4963