A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου προγραμματίζουν να ρίξουν άγκυρα στη Λεμεσό!

Τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου έχουν προγραμματίσει στάσεις στο Λιμάνι Λεμεσού μέσα στο 2017. Πρόκειται για σκάφη που πραγματοποιούν τακτικά δρομολόγια, στο οποία περιλαμβάνεται και η Λεμεσός.

Πιο πρόσφατη άφιξη ήταν αυτή του κρουαζιερόπλοιου MSC Magnifica, το οποίο έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί το λιμάνι της πόλης 3 φορές μέσα στο 2017. Στην τελευταία του αυτή επίσκεψη, το σκάφος παρέμεινε στο λιμάνι για 1 μέρα, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες να περιηγηθούν στη Λεμεσό και τις γύρω περιοχές. Σκοπός των στάσεων αυτών είναι η πραγματοποίηση εκδρομών και ξεναγήσεων στο κέντρο της πόλης ή και σε άλλα σημεία του νησιού.

Τα κρουαζιερόπλοια εξυπηρετούνται στις εγκαταστάσεις της DP World, που είναι 1 από τις 3 εταιρείες που έχουν υπογράψει συμβόλαια για την παροχή υπηρεσιών στο Λιμάνι Λεμεσού. Σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία, το λιμάνι Λεμεσού αναμένει 56 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το 2017. Η εταιρεία είχε εκφράσει την πρόθεσή της να προσελκύσει περισσότερα κρουαζιερόπλοια, στο πλαίσιο περαιτέρω ανάπτυξης και του λιμανιού και της ίδιας της πόλης.

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Magnifica διαθέτει το βραβευμένο Aurea Spa, γνωστό για το παραδοσιακό μπαλινέζικο μασάζ και τις θεραπείες ομορφιάς που προσφέρει, καθώς και τη σάουνα, το χαμάμ, το γυμναστήριο και το κέντρο θαλασσοθεραπείας. Οι επιλογές στο πλοίο περιλαμβάνουν 1 εντυπωσιακό καζίνο, πανοραμική ντίσκο, 4D κινηματογράφο, ίντερνετ καφέ, σαλόνι πούρων, πολυτελές θέατρο 1200 θέσεων και ζωντανή ψυχαγωγία στα σαλόνια και μπαρ.

1108