A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Τα φώτα άναψαν, η πόλη στολίστηκε και η αντίστροφη μέτρηση...

Τα φώτα άναψαν, η πόλη στολίστηκε και η αντίστροφη μέτρηση για την πιο λαμπρή γιορτή του χρόνου άρχισε και επίσημα. Δρόμοι, πλατείες, κλειστοί και υπαίθριοι χώροι φιλοξένησαν το σαββατοκύριακο που πέρασε χιλιάδες χαμογελαστά πρόσωπα όλων των ηλικιών, τα οποία πρόσφεραν μια αλλιώτικη ζεστασιά κι έναν ιδιαίτερο παλμό στη Λεμεσό.

Για περισσότερες από 48 ώρες το κέντρο της πόλης – και όχι μόνο – έσφυζε από ζωή, τραγούδι, γέλια, δράση και διασκέδαση. Μετά τη φωταγώγηση της Μαρίνας Λεμεσού ήδη από τις 20/11, ακολούθησε στις 26/11 και η πανηγυρική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Λεμεσού. Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το γλέντι κατά μήκος της οδού Ανεξαρτησίας αποτέλεσε μια όμορφη συνέχεια των εορτασμών για τα επίσημα εγκαίνια του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου το βράδυ της Παρασκευής.

Η γιορτή συνεχίστηκε την Κυριακή με τη φωταγώγηση των Χαρουπόμυλων Λανίτη. Η περιοχή γύρω από το κάστρο της Λεμεσού πλημμύρισε από κόσμο με τα μικρά παιδιά να το χαίρονται πρώτα και περισσότερο από όλους. Κοντά στα παιδιά και οι μεγάλοι αφέθηκαν να χαρούν τις ξέγνοιαστες και φωτεινές αυτές στιγμές.

Με τον Άη Βασίλη πρωταγωνιστή, με κάλαντα και τραγούδια, δώρα και στολίδια, παιχνίδια και γέλια η πόλη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι της για τη μεγάλη γιορτή. Και, αν και υπέροχη, αυτή ήταν μόνο η αρχή…

Μείνετε ενήμεροι για όλες τις χριστουγεννιάτικες και γιορτινές εκδηλώσεις παρακολουθώντας την ατζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


379