A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Sushi σε γυμνό σώμα, σε μια αλλιώτικη έκθεση για 18+ στη Λεμεσό

Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου ο πολυχώρος ΡΟΔΙ στη Λεμεσό άνοιξε τις πόρτες του, φέρνοντας το κοινό σε μια διαφορετική εικαστική πρόταση γύρω από την εικόνα του γυμνού σώματος. Ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτά, comics, graffiti και ποίηση αποτέλεσαν μορφές έκφρασης για καλλιτέχνες από τη Γαλλία, την Κύπρο, τη Ρωσία και την Ελλάδα. Μέσα από αυτές επιχειρούν να εξερευνήσουν τις εκδοχές τους γυμνού σώματος.

Μια ιδιαίτερη εικαστική παρέμβαση κατά την ημέρα των εγκαινίων αποτέλεσε και το μπουφέ με sushi, το οποίο σερβιρίστηκε πάνω στο καλλίγραμμο, γυμνό σώμα μίας νέας γυναίκας. Το δρώμενο, σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον της έκθεσης, εντυπωσίασε και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις της βραδιάς.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι ο Dominique Agius, η Δέσποινα Αποστολίδου, ο Φίλιππος Γιαπάνης, ο Ανδρέας Σολεάς, η Anna Reznikova, ο Igor Vartchenko, ο Vartan Ghazarian, η Αρίστη Χατζησάββα, ο Paparazzi, ο Λεωνίδας Κωνσταντής, ο Μαρίνος Ρωμαίος Καλότυχος,, ο Michael Riyashi, η Πάμελα Πασχάλη Martin, ο Λούης Γιανναπής, ο Σάββας Γεωργιάδης, η Νινέττα Ορατίου, η Catalina Mirea και ο Κυριάκος Χριστοδουλίδης.

Η έκθεση «18+» κλείνει τις πόρτες της στις 31 Οκτωβρίου. Για περισσότερα στοιχεία για ώρες επισκέψεων δείτε την εκδήλωση στην αντζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


swipe gallery

3546