A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Survivor games στη Λεμεσό με έπαθλο €1000 για το νικητή!

Τα Survivor games έρχονται στη Λεμεσό, με αγωνίσματα στην άμμο και τη θάλασσα, που θα δοκιμάσουν τις σωματικές σου αντοχές αλλά και το μυαλό σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την ομάδα σου και να λάβεις μέρος στη διοργάνωση.

 Ο στίβος έχει σχεδιαστεί ώστε να δοκιμάσει τις ικανότητες των διαγωνισζόμενων, τόσο μέσα στο νερό, όσο και στη στεριά. Θα πρέπει να καταφέρεις να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια, κολυμπώντας, βουτώντας, σκαρφαλώνοντας, πηδώντας, έρποντας και τρέχοντας. Όμως, αν τα καταφέρεις, το έπαθλο δεν είναι καθόλου φτωχό, αφού η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα βάλει στην τσέπη της €1000. 

Την έμπνευση έδωσε στους διοργανωτές το δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι, ενώ οι δοκιμασίες έχουν ετοιμαστεί με πρότυπο την… εκπαίδευση στις δυνάμεις των ΛΟΚ. Τα αγωνίσματα θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο μιας ημερήσιας διοργάνωσης, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στην παραλία του Lady’s mile, στο Oceania Beach Bar and Restaurant, στις 15 Ιουλίου. Οι ομάδες θα πρέπει να αποτελούνται από 3 μέχρι 5 άτομα, άνω των 18 ετών, ενώ το κόστος συμμετοχής για κάθε ομάδα, ανέρχεται στα €100.

Δηλώσεις συμμετοχής: 25 013 284

Φωτογραφίες: Surviving Tribal, Entertainment Weekly, Inside Survivor

swipe gallery


18960