A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στο ΤΕΠΑΚ η πρώτη 24ωρη βιβλιοθήκη της Κύπρου

Η Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου πρωτοπορεί εφαρμόζοντας 24ωρη λειτουργία κατά την περίοδο των ενδιάμεσων εξετάσεων των φοιτητών. Είναι η πρώτη βιβλιοθήκη παγκύπρια που δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να μελετήσουν καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας και της νύχτας.

Το ωράριο αυτό θα εφαρμοστεί πιλοτικά για τις ημερομηνίες 1 – 3 και 7 – 10 Μαρτίου 2017 και αναμένεται να επαναληφθεί στις τελικές εξετάσεις των φοιτητών τον προσεχή Μάιο. Συγκεκριμένα από τα μεσάνυκτα μέχρι τις 8:00 π.μ. η πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη θα επιτρέπεται μόνο στους φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου καθώς και στα άτομα που είναι εγγεγραμμένα ενεργά μέλη της Βιβλιοθήκης.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε σε μια προσπάθεια ικανοποίησης του διαχρονικού αιτήματος των φοιτητών για ένα χώρο μελέτης με συνεχόμενο ωράριο. Η βιβλιοθήκη παρέχει υπηρεσίες δανεισμού βιβλίων και οπτικοακουστικού υλικού, ηλεκτρονικών συσκευών (laptop, tablet) και πρόσβαση σε ψηφιακές συλλογές υλικού πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού (οδός Νικόλαου Ξιούτα 1) και είναι ανοικτή στο κοινό καθημερινά από τις 8:30 μέχρι τις 24:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 002 518.

1664