A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στο ρεκόρ Γκίνες η Λεμεσός με τη μεγαλύτερη πάνα στον κόσμο

Με το σλόγκαν «μεγαλώνουμε μαζί» η Λεμεσός και το διαδικτυακό κατάστημα Diaperways στηρίζουν τα παιδιά της πόλης με μια πρωτότυπη κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. 

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, η ιστοσελίδα Diaperways (www.diaperways.com), θα προσπαθήσει να καταρρίψει το υφιστάμενο ρεκόρ «μεγαλύτερη πάνα στον κόσμο» που ορίζεται στα 3.10 μέτρα μήκος  Χ 2.50 μέτρα πλάτος. Το ρεκόρ αυτό θα πρέπει το Σεπτέμβριο να ξεπεραστεί, έτσι ώστε η Λεμεσός να μπορέσει να διασφαλίσει μια πιθανή είσοδο στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Guinness World Records, όπως και σε κάθε ρεκόρ, θα προβάλει την εκδήλωση σε πολλά μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, κάτι που συνεπάγεται διεθνή προβολή της πόλης μας.

Καθώς η Diaperways επιχειρεί να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ, χαρίζει ταυτόχρονα μια μεγάλη αγκαλιά και μια πνοή στήριξης σε όλα τα παιδιά της Λεμεσού, οι γονείς των οποίων δυσκολεύονται να στηρίξουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν (σε παιδικά προϊόντα)  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού. 

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 17:00 στο Μόλο Λεμεσού «η μεγαλύτερη πάνα στον κόσμο»  στρέφει  το παγκόσμιο βλέμμα προς τη Λεμεσό, ενώ η πόλη ανοίγει τα χέρια και αγκαλιάζει τα παιδιά της. 

Είσοδος ελεύθερη! 

swipe gallery


swipe gallery

861