A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στο μόλο Λεμεσού μπορείς να επιλέξεις να περπατήσεις ή να… πετάξεις!

Είναι πιο γρήγορο, σίγουρα πιο διασκεδαστικό και καταναλώνει περισσότερες θερμίδες από το περπάτημα. Το παρ-κουρ δεν είναι απλώς ένας τρόπος να κινείσαι στο χώρο ή να γυμνάζεσαι, αλλά αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη στάση ζωής.

Οι… ιπτάμενοι Λεμεσιανοί δείχνουν το δρόμο, κάνοντας παρ-κουρ κατά μήκος του μόλου, όπου το παραθαλάσσιο πάρκο της πόλης αποτελεί ένα χώρο ανοιχτό και κατάλληλο για μια τέτοια δραστηριότητα. O Nikas Goderdzishvili και η παρέα του, είναι οι άνθρωποι που θα δεις συχνά-πυκνά να… πετάνε από πλακόστρωτο σε σκαλοπάτι και από παγκάκι σε τοίχο, αγνοώντας τα εμπόδια.

Αυτή είναι, άλλωστε, και η φιλοσοφία του παρ-κουρ, αφού όσοι το εξασκούν, επιδιώκουν να ακολουθούν ευθεία πορεία, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν τη διαδρομή τους λόγω κάποιου εμποδίου. Έτσι, το παρκ-κουρ αποτελεί ένα είδος άσκησης και εκτόνωσης, το οποίο εμπνέει σε όσους το ασκούν μια αλλιώτικη αίσθηση ελευθερίας. Το παραθαλάσσιο πάρκο του μόλου και οι εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί για skaters αποκτούν μέσα από τη δραστηριότητα αυτή ξεχωριστό ενδιαφέρον.

1496