A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στην κορυφή ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού 32 χρόνια μετά!

Λαμβάνοντας την ύψιστη διάκριση και με φανερή περηφάνια, ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού δέχθηκε τον τίτλο του Πρωταθλητή, στο 42ο παγκύπριο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών και Γυναικών. Ο ΝΟΛ κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά μετά από 32 χρόνια, στο Πρωτάθλημα που διεξήχθη τον Ιούνιο, στη Λεμεσό.

Τα 30 και πλέον νέα παγκύπρια ρεκόρ, καταδεικνύουν την άνοδο του αθλήματος στο νησί, καθώς και το ότι η κολύμβηση, αποτελεί πλέον ένα από τα πιο διαδεδομένα αθλήματα στην Κύπρο. Καλύτεροι αθλητές των φετινών αγώνων, αναδείχθηκαν η Κάλια Αντωνίου της Λεμεσού με την επίδοση της στα 100μ. ελεύθερο, και ο Μάρκος Καλοψιδιώτης της Αμμοχώστου, στα 50μ. πρόσθιο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού βρέθηκε στην κορυφή της διοργάνωσης με 504 βαθμούς, με το Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου να ακολουθεί με 384 βαθμούς. Μετά από πολλή σκληρή δουλειά, αλλά και προσήλωση στο όραμα του, ο ΝΟΛ κατάφερε να κατακτήσει το στόχο του. Ο Πρόεδρους του ΝΟΛ, εκφράζοντας την περηφάνεια του για το αποτέλεσμα, τόνισε ότι ο Όμιλος δεν εφησυχάζει, αλλά συνεχίζει με την ίδια προσήλωση και προσπάθεια να αγωνίζεται για ακόμα ψηλότερους στόχους.

Photo Credits: Ντίνα Χάλλα

759