A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στην έκθεση με τα πιο ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο My Mall βλέπουμε τις γιορτές αλλιώς

Ποιος θα περίμενε να δει τόσο υψηλή αισθητική, τόσες πρωτότυπες ιδέες και τόσο εξειδικευμένο σχεδιασμό στο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο ενός χώρου; Φέτος το My Mall και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Frederick έθεσαν τον πήχη ψηλά και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Πλαστικό, μέταλλο, τούλι, ξύλο είναι τα υλικά από τα οποία έχουν κατασκευαστεί φέτος τα ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στολίζουν το My Mall. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Τέχνης, η οποία αποτελεί το νέο καλλιτεχνικό πόνημα των φοιτητών της Σχολής Αρχιτεκτονικής, Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Frederick και κοσμεί τους εσωτερικούς χώρους του εμπορικού κέντρου.

Η έκθεση, μια πρωτοβουλία του My Mall Λεμεσού, καταφέρνει να μας βάλει με ένα πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο σε γιορτινή διάθεση. Παράλληλα, όμως, συμβάλλει στη στήριξη της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των νέων.

Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που έχει για τον καθένα διαφορετική σημειολογία. Το τι σημαίνει για τον καθένα η γέννηση, ποιες είναι οι έννοιες πίσω από τις παραδόσεις και τα σύμβολα είναι κάτι που επιδέχεται πολλών ερμηνειών. Μια δική τους μοναδική ερμηνεία επιχειρούν να δώσουν και οι νεαροί καλλιτέχνες και σχεδιαστές, δουλεύοντας με ένα παραδοσιακό σύμβολο των ημερών αυτών, το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2017.

swipe gallery


622