A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στην αποθήκη όπου γυαλίζονται και ετοιμάζονται τα άρματα για το Καρναβάλι Λεμεσού 2017!

Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί των προετοιμασιών για το Καρναβάλι Λεμεσού, μόλις 1 μήνα πριν τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση. Οι υπηρεσίες του Δήμου, σε συντονισμό με όλους του εμπλεκόμενους φορείς και ομάδες βρίσκονται μια ανάσα πριν τις τελικές πινελιές.

Οι φιγούρες και τα άρματα που πλαισιώνουν το καρναβάλι και δίνουν το χαρακτηριστικό τόνο της γιορτής βάφονται και γυαλίζονται, ενώ τα άρματα προετοιμάζονται κατάλληλα για να αποτελέσουν τον κορμό της καρναβαλίστικής παρέλασης. Στην αποθήκη του Δήμου βρίσκονται νέες, αλλά και παλιότερες κατασκευές, κάποιες από τις οποίες, μάλιστα συνδέουν το Καρναβάλι Λεμεσού με την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού, έχοντας προέλθει από το μεγάλο καρναβάλι της ελληνικής πόλης.

Στο φετινό καρναβάλι θα συμμετάσχουν 116 θεματικές ομάδες, ενώ σταθερή είναι η παρουσία του άρματος του Δήμου Λεμεσού, αλλά και των Κανταδόρων που αποτελούν σήμα κατατεθέν της γιορτής. Το πρόγραμμα το φετινών εκδηλώσεων αρχίζει, όπως πάντα, την Τσικνοπέμπτη, στις 16 Φεβρουαρίου, και θα ολοκληρωθεί στις 26 Φεβρουαρίου με τη μεγάλη παρέλαση.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Χριστοφόρου

swipe gallery


462