A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό ξέρουμε να ζούμε στο 100% τη μαγεία της θάλασσας!

Είναι ο αέρας της, η αντανάκλαση του ήλιου στο λαμπερό γαλάζιο, η μοναδική θέα, η αίσθηση ελευθερίας, το όνειρο του ταξιδιού και της εξερεύνησης, η επιθυμία να αγγίξεις έναν κόσμο ξένο, που είναι την ίδια στιγμή εξίσου οικείος.

Αυτά είναι που κάνουν τη θάλασσα πάθος, μανία και μια καθοριστική εμπειρία για όποιον τη γνωρίσει. Η Λεμεσός χτίστηκε γύρω από και μεγάλωσε χάριν στη θάλασσα αυτή, που έχει γίνει για τους ανθρώπους της τρόπο ζωής. Το να ζεις στη Λεμεσό, σημαίνει να ζεις τη θάλασσα. Και τη ζεις με το κολύμπι, με το παιχνίδι, με το ταξίδι, με το ψάρεμα, με την τέχνη, με τη γοητεία των ανεξερεύνητων μυστηρίων του βυθού της.

Αυτός ο ξεχωριστός ρόλος της θάλασσας αντανακλάται στη μεγαλύτερη έκθεση της Κύπρου, με όλα όσα συνδέονται με τη ζωή στο απέραντο γαλάζιο της. Η έκθεση, που πραγματοποιείται για 3 ημέρες (5 - 7 Μαΐου) στη Μαρίνα Λεμεσού, σε μια περιοχή που ιστορικά έχει ταυτιστεί με τη σχέση των ανθρώπων με τη θάλασσα, βρίσκει κανείς όσα μπορούν να τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στη γαλάζια σαγήνη της. Έτσι, το Limassol Boat Show, με τα υπερπολυτελή κότερα, τα υπερσύγχρονα είδη καταδύσεων και ψαρέματος, τα εντυπωσιακά θαλάσσια αθλήματα και τις αμέτρητες επιλογές για άσκηση και αναψυχή στο νερό, γίνεται ένας θεσμός που έχει χρώμα ξεκάθαρα θαλασσινό και αέρα 100% Λεμεσιανό.

Δες περισσότερα για το Limassol Boat Show στην ατζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


3129