A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό το βραβείο για το καλύτερο νέο μαγαζί της χρονιάς!

Σίγουρα το χώρο τον γνωρίζεις. Σίγουρα έχεις απολαύσει έστω 1 καφέ, έχεις γευτεί τις νόστιμες μερίδες φαγητού ή έχεις χαλαρώσει με 1 ποτό στο μπαρ του. Ίσως ακόμα να έχεις μια φωτογραφία από το εσωτερικό ή το εξωτερικό του εντυπωσιακού αυτού χώρου, που βρίσκεται πάνω από τη θάλασσα.

Αυτό που ενδεχομένως να μη γνωρίζεις, όμως, είναι ότι το μαγαζί αυτό βραβεύθηκε ως ο καλύτερος νέος χώρος διασκέδασης στην Κύπρο. Ο λόγος για το καφεστιατόριο Pier One, που βρίσκεται στην περιοχή του ανανεωμένου Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό, το οποίο έδειξε να κερδίζει το κοινό από τον πρώτο καιρό της λειτουργίας του.   

Το Pier One κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά στα βραβεία Stoli για το 2016, ξεχωρίζοντας ανάμεσα στις νέες προτάσεις που παρουσιάστηκαν στο κοινό.  Το μαγαζί αναδείχθηκε πρώτο στην κατηγορία του πρωτότυπου νέου χώρου (Original New Venue), αφήνοντας πίσω του 20 και πλέον χώρους, από όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Τα βραβεία Stoli, από την Stolichnaya Vodka, διοργανώνονται για έκτη συνεχομένη χρονιά και έχουν καθιερωθεί ως θεσμός για τη διάκριση και την ανάδειξη των καλύτερων χώρων διασκέδασης στην Κύπρο. Η απονομή των φετινών βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου 2017, στη Λευκωσία.

swipe gallery


18721