A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό το μανιτάρι, το κολοκάσι και το σκόρδο γίνονται γλυκά του κουταλιού!

Ανάμεσα σε 32 είδη γλυκών κουταλιού, 24 είδη μαρμελάδων, 7 γεύσεις υποβρυχίων και την ποικιλία με παραδοσιακά λικέρ, βρίσκει κανείς και τρόφιμα που θα περίμενε να τα γευτεί μόνο ως… κοκκινιστά στην κατσαρόλα. Τα καζάνια της Κατερίνας, όμως, διακρίσεις δεν κάνουν.

Μπορεί στη σκέψη και μόνο κάποιοι να αντιδρούν περίεργα, αλλά η ίδια η  τεχνίτρια εγγυάται ότι αυτά τα γλυκά έχουν τη δική τους ξεχωριστή νοστιμιά και μπορούν να αξιοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Είτε ως επιδόρπιο, είτε ως συστατικό για την προετοιμασία ξεχωριστών φαγητών, τα γλυκά του κουταλιού μανιτάρι, σκόρδο και κολοκάσι καταφέρνουν να ξεχωρίζουν.

Περνώντας πολλές ώρες της ημέρας μέσα στην κουζίνα, μαζεύοντας ιδέες από το διαδίκτυο και εκτελώντας ειδικές παραγγελίες από πελάτες, η Κατερίνα έχει φτάσει στο σημείο να παρασκευάζει στο εργαστήρι παραδοσιακών γλυκών στο χωριό Δωρός, συνταγές που δε φανταζόταν καν πριν μερικά χρόνια. Τις δημιουργίες της τις βρίσκει κανείς σε πολλά σούπερ - μάρκετ, όμως οι πιο πρόσφατες και περίεργες συνταγές της, όπως το μανιτάρι, το κολοκάσι και το σκόρδο, βρίσκονται κατά κανόνα μόνο στο κατάστημα που λειτουργεί στο δρόμο Λεμεσού – Τροόδους, κοντά στο χωριό Λάνια, και ανοίγει Δευτέρα - Κυριακή, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ.

swipe gallery


1810