A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό οι καλύτερες φωτογραφίες από κινητό ανά τον κόσμο!

Στη Λεμεσό πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά η παρουσίαση νικητριών φωτογραφιών του παγκόσμιου διαγωνισμού Mobile Photo Awards 2017. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, 7:30 μ.μ. και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 4 Μαρτίου 2017.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό φωτογραφίας του είδους του στον οποίο υποβάλλονται αποκλειστικά εικόνες που έχουν ληφθεί και τύχει επεξεργασίας σε κινητό ή άλλη mobile συσκευή (tablet). Από το 2011, που ξεκίνησε ο διαγωνισμός, έχουν παρουσιαστεί περισσότερες από 20 εκθέσεις mobile photography σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Τορόντο, Μελβούρνη και αλλού.

Στον φετινό διαγωνισμό υποβλήθηκαν συνολικά 5000 φωτογραφίες από 70 χώρες, που αξιολογήθηκαν από 11 κριτές από διάφορα σημεία του κόσμου. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει συνολικά 18 θεματικές κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες πορτραίτα, νεκρή φύση, φωτορεπορτάζ και άλλες πιο συγκεκριμένες θεματικές όπως νερό, σιλουέτες, αρχιτεκτονική και άλλα. Μεγάλος νικητής για φέτος είναι ο Giles Clarke από την Νέα Υόρκη, o oποίος θα λάβει το ποσό των 3000 δολαρίων, ενώ οι υπόλοιποι νικητές θα λάβουν εξοπλισμό και άλλα δώρα.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί διήμερο πρακτικό σεμινάριο Mobile Photography με τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο Brendan O’ Se. Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Η είσοδος στην έκθεση θα είναι ελεύθερη, ενώ όλες οι φωτογραφίες θα διατίθενται προς πώληση.

Ώρες Κοινού: Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 – 18:00 & Σάββατο 10:00 – 13:00

swipe gallery


916