A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό μια παγωταρία φτιάχνει σπιτικό παγωτό φλαούνα και τσουρέκι!

Στον Άγιο Αθανάσιο μια παγωταρία καθαρά κυπριακή φτιάχνει τις πιο παραδοσιακές γεύσεις, ακολουθώντας τη συνταγή του ιταλικού παγωτού. Με πολύ μεράκι και φαντασία, κάθε εποχή η παγωταρία Gelato Mio έχει να σου προτείνει τις πιο επίκαιρες γευστικές δοκιμές.

Εκπλήσσοντας διαρκώς τους πελάτες του, το Gelato Mio, τόσο στο κατάστημα του Αγίου Αθανασίου, όσο και το κατάστημα του Παλιού Λιμανιού, φτιάχνει και προσφέρει γεύσεις παγωτού όπως καρπούζι — χαλούμι, μαχαλλεπί, μπακλαβάς, λουκουμάδες και παστελάκι. Η ποικιλία προσαρμόζεται στην εκάστοτε εποχή. Έτσι, αυτές τις μέρες μπορεί να βρει κανείς παγωτό με γεύση τσουρέκι – κάστανο και φλαούνα, που είναι τα παραδοσιακά, πασχαλινά εδέσματα.

Με γνήσια υλικά και γεύσεις, το παγωτό αυτό έχει γίνει από τα αγαπημένα του κοινού. Το εποχιακό παγωτό καρπούζι – χαλούμι που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, θα είναι και πάλι στη διάθεση του κοινού σε λίγε μέρες, αφού και η παγωταρία αλλάζει εποχή μαζί με τον καιρό. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το κυπριακής παραγωγής παγωτό δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει, δημιουγώντας συνεχώς νέες ιδέες και γεύσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 97 777 429

8020