A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις φωτογραφίας φαγητού...

Το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 παρουσιάζει την διεθνή έκθεση φωτογραφίας Pink Lady® Food Photographer of the Year Awards 2016, στην πρώτη της παγκόσμια περιοδεία. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν την Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 και ώρα 7.30μ.μ. στο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 στη Λεμεσό και θα ακολουθήσει δεξίωση όπου θα προσφερθεί σαμπάνια Taittinger- χορηγός της έκθεσης.

Η έκθεση θα παρουσιάσει τις νικήτριες εικόνες, μία επιλογή από τις φιναλίστ φωτογραφίες, καθώς και τις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους που προκύπτουν από το μεγαλύτερο παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το φαγητό σε όλες του τις εκφάνσεις και διαδικασίες. Η Κύπρος και το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, είναι ο πρώτος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας της έκθεσης, μετά από την πρόσφατη απονομή των φετινών βραβείων στο Λονδίνο, στις 26 Απριλίου, 2016. Οι πλείστες φωτογραφίες θα διατίθενται προς πώληση.

Από το 2011, έχουν υποβληθεί στον συγκεκριμένο διαγωνισμό περισσότερες από 30,000 φωτογραφίες από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα του διαγωνισμού. Πρόκειται για τον διασημότερο παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το φαγητό, στον οποίο μόνο φέτος υποβλήθηκαν περισσότερες από 7000 συμμετοχές από 60 χώρες. Ο διαγωνισμός απευθύνεται κάθε χρόνο τόσο σε νέους, όσο και σε βετεράνους φωτογράφους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν την Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016, και ώρα 7.30μ.μ. στο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 στη Λεμεσό. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 31 Μαΐου 2016. Ώρες κοινού: Δευτέρα - Παρασκευή   10:00 – 18:00, Σάββατα 10:00 – 13:00


Πρακτικό εργαστήρι φωτογραφίας φαγητού

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 διοργανώνει πρακτικό εργαστήρι φωτογραφίας φαγητού, με τον Έλληνα φωτογράφο Θεοδόση Γεωργιάδη. Πρόκειται για έναν από τους πιο αναγνωρισμένους food photographers στην Ελλάδα. Εξαιρετικός γνώστης της μαγειρικής και ο ίδιος, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον τρόπο φωτογράφησης και food styling που μπορεί να αναδείξει ακόμα και ένα απλό πιάτο. Μεγάλες εταιρείες διέκριναν σε αυτόν την ξεχωριστή οπτική του και του εμπιστεύτηκαν τις νέες τους συσκευασίες, αφίσες, έντυπα και προωθητικό υλικό.
 
Το εργαστήρι θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Αλάσια, στη Λεμεσό, στις 21 Μαΐου 2016, από τις 10:00 μέχρι τις 16:00. Ισχύει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Επίπεδο Συμμετεχόντων: Eρασιτέχνης – Enthusiast – Semi-Pro. Για εγγραφές και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 στο τηλέφωνο 25354810, ή email: [email protected]

swipe gallery


swipe gallery

1958