A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό έρχεται μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο του Λονδίνου!

Ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία του Λονδίνου αποφάσισε να αποκτήσει την πρώτη του, επίσημη έδρα στην Κύπρο, επιλέγοντας τη Λεμεσό για να αναπτύξει τις δραστηριότητές του στο νησί, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για ένα γραφείο που έχει αναλάβει έργα σε όλο τον κόσμο, από τη βόρεια Ευρώπη και την Ασία, μέχρι την Αμερική.

Το γραφείο UHA διαθέτει μέχρι σήμερα 2 γραφεία, στο Λονδίνο και στο Mumbai της Ινδίας. Στο πορτφόλιο της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται σημαντικές και μεγάλες αναπτύξεις, που ξεχωρίζουν τόσο για το μέγεθος, όσο και για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους. Ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και αναπτύξεις που έχουν σχεδιαστεί στη Λεμεσό, ενώ η εγκατάσταση της εταιρείας στην πόλη, υποδηλώνει την πρόθεσή της να επεκτείνει τη δραστηριότητά της εδώ.

Το γραφείο του UHA στη Λεμεσό, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε από την εταιρεία, θα βρίσκεται εκτός Λεμεσού, όμως θα διατηρεί γραφείο και κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Τη διεύθυνση του γραφείου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θα αναλάβει ο Jaspo Kalsi, με 20ετή εμπειρία στο χώρο, άρτι αφιχθείς από τη Ντόχα του Κατάρ.

swipe gallery


3534