A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό εδραιώνεται μεγάλη, ξένη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας!

Η ξένη εταιρεία ψηφιακής τεχνολογίας, Whipper, μεταφέρει την έδρα της στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Η κίνηση αυτή αναμένεται να δημιουργήσει  στο νησί σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας υψηλής τεχνολογίας για τα επόμενα 3 χρόνια, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στη νοοτροπία των Κυπριακών startups.

Η ψηφιακή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων Whipper, με τις κύριες δραστηριότητες της στην Κύπρο, στοχεύει στο να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στην Κυπριακή οικονομία, επιχειρηματικότητα και καινοτομία. Ακόμα, σύμφωνα με ξένα μέσα, ανακοινώνοντας το άνοιγμα των νέων της γραφείων στη Λεμεσό, επιθυμεί να αποτελέσει την πύλη τεχνολογιών μεταξύ της ΕΕ, της Ασίας και του Ισραήλ.

Η Whipper, που εξειδικεύεται στον τομέα του λογισμικού Η.Υ., απαρτίζεται από μια ικανή ομάδα που διαθέτει πείρα σε παγκόσμιου φήμης εφαρμογές όπως Netflix, Amazon, Omnicom, Viber και Riot, προσφέροντας στους φαν της υψηλής τεχνολογίας, αλλά και των φανταστικών χαρακτήρων, την ευκαιρία να συνομιλούν με τους φίλους τους σε ένα εντυπωσιακό ψηφιακό περιβάλλον.

Χρησιμοποιώντας το Whipper οι χρήστες μπορούν να μιλούν και να αλληλοεπιδρούν με τους φίλους τους, επιλέγοντας οποιοδήποτε χαρακτήρα επιθυμούν – πραγματικό ή φανταστικό. Οι χαρακτήρες του Whipper μπορούν να κατέχουν υπερ-δυνάμεις ή άλλες προσαρμογές που μπορούν να οριστούν από το χρήστη, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό πεδίο εξατομικευμένης έκφρασης και διασκέδασης. 

13398