A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό απολαμβάνεις χαλαρωτικό μασάζ ρεφλεξολογίας, δίπλα στη θάλασσα!

Για πρώτη φορά, μια παραλία της Λεμεσού προσφέρει υπηρεσίες χαραρωτικού μασάζ ρεφλεξολογίας. Κολύμπι και μασάζ γίνονται ένας ιδανικός συνδυασμός χαλάρωσης, σε μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Λεμεσού.

Πρόκειται για μια άκρως χαλαρωτική θεραπεία, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, από παιδάκια 1 έτους μέχρι και ηλικιωμένους, που ανανεώνει σωματικά και ψυχικά τον καθένα. Οι συνεδρίες προσφέρονται από την έμπειρη, διπλωματούχο ρεφλεξολόγο, Δάφνη Χρίστου, σε ένα χώρο άνετο και ειδικά διαμορφωμένο για το σκοπό αυτό, στην παραλία Malindi, 11 π.μ. – 7μ.μ.

Κάθε συνεδρία ρεφλεξολογίας για ενήλικες διαρκεί 20 λεπτά (€20), ενώ για παιδιά 15 λεπτά (€12). Παράλληλα, για όσους το επιθυμούν, υπάρχει η επιλογή για επιπρόσθετο μασάζ ώμων και κεφαλής (20 λεπτά για €15), όπου συνήθως έχει επιπτώσεις η ένταση της καθημερινότητας. Παράλληλα, υπάρχουν και πακέτα με συνδυασμό θεραπειών, όπως το πακέτο διάρκειας 1 ώρας, στην τιμή των €40. Οι υπηρεσίες αυτές θα συνεχίσουν να προσφέρονται μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου στην παραλία Malindi.

swipe gallery


3595