A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Στη Λεμεσό 1 από τα 20 καλύτερα clubs σε όλο τον κόσμο!

Νέα διάκριση επεφύλασσε για το Guaba η αξιολόγηση των clubs ανά τον κόσμο από το θεσμό βραβείων Dj Top 100 Clubs. Μετά την ανάδειξή του ανάμεσα στα 4 καλύτερα beach bars του κόσμου, το Guaba βρέθηκε να φιγουράρει ανάμεσα στα 20 καλύτερα clubs ανά το παγκόσμιο.

Συγκεκριμένα, το club βρέθηκε στη 19η θέση της σχετικής λίστας, ανεβαίνοντας κατά 5 θέσεις στην κατάταξη από την περασμένη χρονιά. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του club στη σελίδα των βραβείων, «το Guaba Beach Bar μπορεί να ξεκίνησε περισσότερο ως καλύβα, παρά ως χώρος διασκέδασης, αλλά σήμερα προσφέρει κορυφαίες εμπειρίες clubbing στην Κύπρο, φιλοξενώντας Djs όπως οι Martin Garrix, Fedde Le Grand, Paul van Dyk και διασκεδάζοντας πάνω από 2000 άτομα στις ηλιόλουστες ακτές της Μεσογείου».

Η συνεχής ανανέωση του χώρου σε κάθε νέα σαιζόν φαίνεται να αποτελεί επίσης καθοριστικό παράγοντα για τις διακρίσεις του, αφού πέρα από το νέο Dj booth, αποκτά επίσης νέο ηχοσύστημα και 2 νέα bar, 1 με ειδίκευση στα cocktail και 1 με κούνιες για παιχνίδι και χαλάρωση. Όμως αυτό που έχει κάνει τη φήμη του να απλώνεται συνέχεια, είναι οι «στρατιές» από πιστούς “Guabians” που φροντίζουν να γιορτάζουν με το δικό τους τρόπο σε θεματικά πάρτι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έτσι, αυτό το ιδιαίτερο beach bar της Λεμεσού καταφέρνει να φιγουράρει δίπλα σε εμβληματικά και ιστορικά club από την Ίμπιζα μέχρι τον Καναδά και το Λονδίνο.

23133