A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Σκαρφαλώνει πάνω από το κανονικό η θερμοκρασία το τριήμερο!

Με λιακάδα υποδέχθηκε η Λεμεσός τον Ιούνιο, παρά τις λίγες σταγόνες που έπεσαν το πρωί στην παραλία. Στη Λεμεσό ο Ιούνιος μπήκε με βροχή, και αυτό είναι και το σήμα κατατεθέν του Κατακλυσμού, αλλά το καλοκαίρι δε φαίνεται να είναι πια μακριά.

Παρά τα συννεφάκια που θα εμφανίζονται την Παρασκευή, με θερμοκρασία γύρω στους 27 βαθμούς, ο καιρός θα είναι γενικά ηλιόλουστος, με εξαίρεση κάποιες ημιορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, όπου δεν αποκλείονται σποραδικές βροχές. Το τριήμερο του Κατακλυσμού ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά, όπου θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Η Δευτέρα του Κατακλυσμού, σύμφωνα με την πρόγνωση του Έρικ Κίτα, έχει μια μικρή πιθανότητα βροχής στα ορεινά. Όμως σε γενικές γραμμές, ιδίως στα παράλια, οι μέρες θα κυλήσουν καλοκαιρινά και μέσα στο Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει άνοδο. Αναμένεται, μάλιστα, να είναι ελαφρώς πιο πάνω από την κανονική για την εποχή, ξεπερνώντας τους 30 βαθμούς.

3600