A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Συνεχίζει να «σαρώνει» τα βραβεία το Fasouri Watermania!

Από το 2012 έως και το 2016 το Fasouri Watermania Waterpark «σαρώνει» τις διακρίσεις, καταφέρνοντας να αναδειχθεί ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς του είδους του και κερδίζοντας τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Το πάρκο, που ανακηρύχθηκε από το TripAdvisor το 3ο Καλύτερο Υδροπάρκο της Ευρώπης για το 2015, ετοιμάζεται για τη νέα καλοκαιρινή περίοδο, έχοντας εξασφαλίσει Πιστοποιητικό Αριστείας για το 2016, το βραβείο προτίμησης του κοινού στο Trip Advisor.

Το Πιστοποιητικό Αριστείας που προκύπτει από αξιολόγηση των επισκεπτών για το Fasouri Watermania απονεμήθηκε για τέταρτη χρονιά στο υδροπάρκο, μετά από αντίστοιχες διακρίσεις το 2012, το 2013 και το 2014. Αυτό υποδεικνύει ότι το υδροπάρκο της Λεμεσού καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις του κοινού που το επισκέπτεται ξανά και ξανά, αναγνωρίζοντάς το ως ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό διασκέδασης.

Το πολυβραβευμένο πάρκο της Λεμεσού ετοιμάζεται για το καλοκαίρι του 2017, στοχεύοντας ακόμη ψηλότερα. Έτσι, το Fasouri Watermania, φτάνοντας στην «ενηλικίωσή» του, με σταθερή παρουσία από το 1999 στη Λεμεσό, ετοιμάζεται να κλείσει 1 δεκαετία αλλεπάλληλων διακρίσεων, αφού ήδη από το 2007 βραβεύτηκε ως ο Ελκυστικότερος Προορισμός στην Ευρώπη από τα βραβεία World Travel.

7583