A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Έτοιμο ένα από τα πιο εντυπωσιακά show office στην Κύπρο

Στον 5ο όροφο του The Oval, του καινούριου μεγαλειώδες έργου της Λεμεσού, βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά show office στην Κύπρο. Θέλοντας να προβάλει τη μοναδικότητα, τη λειτουργικότητα και τη διαρρύθμιση των χώρων του The Oval, η Cybarco έχει διαμορφώσει ένα Show Office, που σκοπό έχει να προσφέρει προσωπική εμπειρία σε όσους επιθυμούν να στεγάσουν τις εταιρείες τους στο πολυσυζητημένο αυτό κτήριο με πρωτοποριακή σχεδίαση, όπου έχουν εγκατασταθεί τελευταίας τεχνολογίας συστήματα.

Το Show Office έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύεται η απόλυτη πολυτέλεια που προσφέρει, τόσο ο χώρος, όσο και η κατασκευή του κτηρίου, τονίζοντας  το γεγονός ότι το The Oval αποτελεί μια μοναδική επιχειρηματική βάση, κάνοντας την εργασία σε αυτό, μια ξεχωριστή εμπειρία. 

Χάρη στην αυξημένη ζήτηση των γραφειακών χώρων στο έργο, οι πωλήσεις και κρατήσεις έχουν ξεπεράσει το 50%. Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του προχωρούν ραγδαία, με τη διαδικασία διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων να έχει ήδη αρχίσει, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση της ολοκλήρωσης του, που αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2017.