A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Σε ρυθμούς καρναβαλιού μπαίνει η Λεμεσός

Οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι της Λεμεσού είναι μια διαδικασία που κρατάει μήνες, βάζοντας από νωρίς του Λεμεσιανούς (και όχι μόνο) σε καρναβαλική διάθεση. Ο Δήμος Λεμεσού ανακοίνωσε ότι, από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, από τις 8.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ., μέχρι και την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 1.00 μ.μ. θα δέχεται συμμετοχές για το Καρναβάλι του 2017. Ομάδες πεζών ή αρμάτων θα πρέπει να βάλουν από τώρα τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους να δουλέψουν, ώστε να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.

Το Καρναβάλι θα διεξαχθεί φέτος κατά το διάστημα 16-26 Φεβρουαρίου 2017 και οι κάτι λιγότερο από 4 μήνες που μεσολαβούν, μόλις που φτάνουν για την κατάλληλη προετοιμασία της φαντασμαγορικής γιορτής που κάνει τη Λεμεσό να ξεχωρίζει. 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία των  Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919) με τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής. Δε θα γίνονται, όμως, αποδεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικώς.

Στο ίδιο τηλέφωνο μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες  πληροφορίες και ενημέρωση, όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς. 

swipe gallery


swipe gallery

1995