A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Σε πλατώ γυρισμάτων μετατράπηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ανεξαρτησίας

Κάμερες, τεχνικοί, σκηνοθέτες και ηθοποιοί βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, 16/12, στην πλατεία μπροστά από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού. Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο κέντρο της πόλης και ένας από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού αποτέλεσαν το σκηνικό για ένα από τα επεισόδια της καθημερινής τηλεοπτικής σειράς που προβάλλεται στο ΡΙΚ 1 με τίτλο «Όσα δεν ξέρεις».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, σύμφωνα με το σενάριο, βρίσκονται στη Λεμεσό για ψώνια και το σημείο συνάντησής τους έχει οριστεί στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Η πολυσύχναστη οδός Ανεξαρτησίας, κέντρο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λεμεσού, φαίνεται ότι ενέπνευσε τους συντελεστές της σειράς, οι οποίοι ετοιμάζουν ένα εορταστικό επεισόδιο στο πνεύμα των ημερών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα τοπία της πόλης εμπνέουν καλλιτέχνες και δημιουργούς, αφού αρκετά συχνά θα βρει κανείς επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές να επιλέγουν την πόλη ως σκηνικό για καταλόγους μόδας, καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις και τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά γυρίσματα. Το επεισόδιο της σειράς «Όσα δεν ξέρεις» με φόντο τις δημοφιλείς τοποθεσίες της πόλης αναμένεται να προβληθεί εντός της εβδομάδας, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

swipe gallery


450