A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Σε γιορτινό κλίμα ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της η Λεμεσός!

Το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της Λεμεσού, δίνοντας το σήμα για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις μέρες των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Με την ευκαιρία της φωταγώγησης, θα στηθεί στην οδό Ανεξαρτησίας ένα υπέροχο, γιορτινό σκηνικό, με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Με συνοδεία μουσικής από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, κατά μήκος της οδού Ανεξαρτησίας και με τραγούδια από την παιδική χορωδία «Διάσταση», από νωρίς το απόγευμα, ολόκληρη η περιοχή μπαίνει σε κατάλληλη διάθεση. Ταχυδακτυλουρικά κόλπα, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και χριστουγεννιάτικες μασκότ θα συμπληρώνουν το σκηνικό στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει στις 6 μ.μ., ενώ κατά τις ώρες 5 μ.μ. – 9 μ.μ. το χριστουγεννιάτικο παιδικό εργαστήρι τέχνης και χειροτεχνίας, θα δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ζωγραφίσουν, να δημιουργήσουν και να γράψουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη. Το φωταγωγημένο άρμα του Άη Βασίλη φτάσει στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου με τη συνοδεία των ξωτικών, ξεκινώντας από τον Πεντάδρομο, για να μοιράσει δώρα στα παιδιά.

swipe gallery


2308