A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Σε αυτό το στενάκι της Λεμεσού, σε μεθάει το άρωμα του γιασεμιού!

Μπορεί να μην το ήξερες – αν και είναι κάπως απίθανο, αφού είναι από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης – ή μπορεί απλά να μην το πρόσεξες, να το αγνόησες περνώντας βιαστικά. Την επόμενη φορά, όμως, οφείλεις στον εαυτό σου να σταθείς και να πάρεις μια βαθιά ανάσα.

Γιατί σε αυτό το στενάκι της Λεμεσού, σε μεθάει το άρωμα του γιασεμιού, που όσο πέφτει η νύχτα, τόσο γίνεται πιο έντονο. Συνήθως είναι γεμάτο κόσμο και ήχους από μουσική, κουβέντες, ποτήρια που τσουγκρίζουν και γέλια από χαρούμενες παρέες στα τραπεζάκια του πεζόδρομου. Όμως, πάνω από τη ζωντάνια που το χαρακτηρίζει, το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα αυτή την εποχή είναι το άρωμα του γιασεμιού.

Την επόμενη φορά που θα διασχίσεις τον πεζόδρομο Ζικ – Ζακ, λοιπόν, μη βιαστεί να προσπεράσεις. Περπάτα αργά και προσπάθησε να εντοπίσεις το μεθυστικό, σχεδόν άρωμα. Μαζί με τα διατηρητέα κτίρια, η γειτονιά αυτή έχει κρατήσει και μυρωδιές από τα παλιά. Το ίδιο ισχύει και στους γύρω πεζόδρομους, βέβαια, από την Πλατεία Κάστρου και το τεράστιο γιασεμί στο εστιατόριο Χάνι, μέχρι την εκκλησία της Αγίας Νάπας. Έχε, λοιπόν, τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση…

Ανακάλυψε τον πεζόδρομο Ζικ – Ζακ εδώ.

swipe gallery


7051