A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Σε αυτό το Μαραθώνιο, οι δρομείς τρέχουν πάνω από τα σύννεφα!

Με κίνητρο τον αθλητισμό και την ευεξία, το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α. Racing διοργανώνει αθλητικά αγωνίσματα με διαδρομές που διασχίζουν τα μονοπάτια της φύσης στο Τρόοδος, αλλά και το ψηλότερο σημείο της Κύπρου, δίνοντας τη δυνατότητα στους δρομείς να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία να πατήσουν στο ύψιστο σημείο και να τρέξουν πάνω από τα σύννεφα!

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ευαισθητοποιηθεί το κοινό και να αποκτήσει μια πιο οικολογική συνείδηση μέσα από τον αθλητισμό, με κίνητρο τον αθλητισμό, τη σωματική άσκηση και την ευεξία. Η εκκίνηση και ο τερματισμός έχουν οριστεί στην πλατεία του Τροόδους, στις 11 Ιουνίου. Συγκεκριμένα η εκδήλωση περιλαμβάνει τον πρώτο ορεινό Μαραθώνιο “Garmin Cyprus Troodos Marathon - 2017”, τον όγδοο “Ice Power Troodos Green Race 2017 - 15 km”, τον "Nutribakes Pine Tree 5km Charity Run” και τον παιδικό αγώνα 600 μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στους ορειβατικούς αγώνες δρόμου (μαραθώνιος και 15 χλμ), έχουν μόνο τα άτομα από 18 ετών και άνω, λόγω του βαθμού δυσκολίας και της ιδιομορφίας του εδάφους. Όλα τα έσοδα από τον αγώνα των 5χλμ θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Funraising.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ατζέντα του All About Limassol.

1460