A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό ή πως να μην πάρεις χαμπάρι από καύσωνα!

Εντάξει, η ζέστη το παράκανε, είναι αλήθεια. Αλλά, καλοκαίρι είναι, τι περίμενες; Αντί να κάθεσαι και να ξεφυσάς στο σπίτι, ρίξε μια ματιά πιο κάτω να δεις πως θα δροσιστείς και θα παρακαλάς να κάνει πάντα καλοκαίρι.

Σταν και Κωνσταντίνο Νάζης ανεβαίνουν στη σκηνή για αυτούς που απολαμβάνουν την ελληνική μουσική. Από την άλλη, οι The Cube Guys σβήνουν 12 κεράκια μαζί με το Guaba σε μια ξέφρενη, επετειακή συνάντηση. Επειδή όμως το ξεφάντωμα με house και χορευτική μουσική δε χωράει ολόκληρο στην ακτή, μια μεγάλη παρέα με τους Djs Alexis Raphael, Markus Eden και Michael Fialas σαλπάρει για πάρτι εν πλω.

Για 2 ολόκληρες μέρες, 1500 καλλιτέχνες, χορευτές και μουσικοί, μεταξύ των οποίων και ο Hovig, που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision, θα συμμετέχουν σε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της Λεμεσού, το Κυπρο – Ρωσικό Φεστιβάλ. Πέρα από τη δωρεάν είσοδο σε αμέτρητες διασκεδαστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, η φετινή διοργάνωση ξεχωρίζει με μια υπέροχη παρέλαση κυριών σε ποδήλατα. Οι εναλλακτικές επιλογές στο κέντρο, περιλαμβάνουν παζάρι δίσκων βινυλίου, όπως επίσης και vegan γεύσεις με συνοδεία από afro-funk ρυθμούς.

Η ποικιλία συνεχίζεται με ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο, ένα απίστευτα μοδάτο πάρτι δίπλα στην πισίνα του La Isla, rock καταστάσεις στο Blueberry και πολλά ακόμα live events με μουσική σε μπαρ της πόλης. Για τους φυσιολάτρεις, το μενού έχει αγώνα δρόμου στα μονοπάτια του Τροόδους, αλλά και ένα εντυπωσιακό show από τον Κύπριο γητευτή φιδιών, ενώ οι φίλοι της άθλησης θα παρακολουθούν αγώνες μπάσκετ δίπλα στη θάλασσα όλο το διήμερο.

Δείτε λεπτομέρειες για όλες τις εκδηλώσεις εδώ.

3900