A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Save the date: Η Λεμεσός κλείνει ραντεβού στο Estrella!

Το Estrella, το all day café – restaurant που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των καλοφαγάδων από όλο τον κόσμο, ανοίγει στη Λεμεσό το πρώτο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας, εκτός Ελλάδας. Έτσι, όσοι βρεθούν την ερχόμενη εβδομάδα στη Λεμεσό, ετοιμάζονται να απολαύσουν το αγαπημένο γεύμα της ημέρας, από το πρωί μέχρι τη νύχτα.

Το breakfast & brunch μενού του περιλαμβάνει αβγά μαγειρεμένα με πολλούς τρόπους, πεϊνιρλί με λιωμένο κασέρι και κεφτεδάκια, breakfast pizza με αβγά και αβοκάντο, pancakes με σοκολάτα, red velvet pancakes με κόκκινα φρούτα και φυσικά το μπουγατσάν, ένα ζεστό κρουασάν που σερβίρεται με κρέμα μπουγάτσας. Με συνοδεία από μία μεγάλη επιλογή από χυμούς, smoothies και καφέδες, αυτό αναμένεται να γίνει μια νέα αγαπημένη συνήθεια από τις 25 Σεπτεμβρίου και στο εξής.

Το μικρό εστιατόριο που ξεκίνησε το 2013 στη Θεσσαλονίκη, μετράει πλέον 3 καταστήματα στην Ελλάδα ενώ το Estrella Limassol είναι το τέταρτο. Σερβίροντας περισσότερους από 30.000 πελάτες την ημέρα, το Estrella αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους λάτρεις της κουζίνας αυτής.

Δες εδώ που και πως θα βρεις το Estrella Limassol.

5063