A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

REOPENING: Νέα αρχή σε έναν εντυπωσιακό χώρο για γνωστό εστιατόριο της Λεμεσού!

Ένα εστιατόριο το οποίο έχει αποκτήσει φανατικό κοινό τα τελευταία χρόνια στη Λεμεσό, μετακόμισε σε ένα νέο, εντυπωσιακό κτίριο, κάνοντας μια άκρως ενδιαφέρουσα αρχή για τη νέα σαιζόν. Πέρα από τα γευστικά πιάτα, για τα οποία έγινε γνωστό, το εστιατόριο παρουσιάζει στο νέο του χώρο και μια σειρά από νέα signature cocktails που προσφέρουν ακόμα περισσότερους λόγους για να το επισκεφθεί κάποιος.

Το ιαπωνικό εστιατόριο Benzai Sushi Bar που μέχρι τώρα βρισκόταν στον παραλιακό της Λεμεσού, μετακόμισε στην περιοχή κοντά στον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, αλλάζοντας τελείως περιβάλλον και αισθητική. Λιτή και προσεγμένη διακόσμηση στο εσωτερικό και άνετα καθίσματα στον εξωτερικό, lounge χώρο, προδιαθέτουν για μια απολαυστική γαστρονομική εμπειρία.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι, βέβαια, η πρόσοψη του κτιρίου, που υιοθετεί στοιχεία, χρώματα και γραμμές, που παραπέμπουν σε ναούς της Άπω Ανατολής. Έτσι, το νέο Benzai Sushi Bar, διατηρεί όσα έκαναν το μενού του αγαπητό στους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας, ενώ εμπλουτίζει την εμπειρία των επισκεπτών του με την αίσθηση που αφήνει ένας χώρος άνετος και προσεγμένος.

Διεύθυνση: Πάτμου 19
Τηλέφωνο: 25 588 282

swipe gallery


6275