A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πρώτος σταθμός η Μαρίνα Λεμεσού για τη Regatta Κύπρου-Ισραήλ 2016

Στη Μαρίνα Λεμεσού, στις 9 το πρωί του Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου, η εναρκτήρια τελετή για τη Reagatta Κύπρου-Ισραήλ 2016. H Regatta πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Israel Yacht Club (IYC) και του Ομίλου Ιστιοπλοΐας Αμμοχώστου, Begafigo. 

Τα σκάφη ξεκίνησαν το ταξίδι τους την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου από το Ισραήλ, για να φτάσουν στην Κύπρο όπου θα διαγωνιστούν στη θαλάσσια διαδρομή από τη Λεμεσό στο Ζύγι και από το Ζύγι στη Λάρνακα. Η Regatta ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου, με ξενάγηση των συμμετεχόντων στο Τελ Αβίβ.

Μέρα άφιξης των σκαφών η Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, βρίσκει τη Μαρίνα Λεμεσού με ασυνήθιστη κίνηση. Οι ψηλές θερμοκρασίες και ο ηλιόλουστος καιρός καθιστούν την προγραμματισμένη για το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, εναρκτήρια τελετή για τη Regatta, μια ιστιοπλοϊκή γιορτή για τους λάτρεις της θάλασσας και του μεσογειακού σκηνικού.

Πέντε λεπτά πριν το μεσημέρι του Σαββάτου θα δοθεί το σήμα της εκκίνησης για τη διαδρομή προς το Ζύγι. Εκεί, με το τέλος της κούρσας, θα γίνει και η απονομή των πρώτων επάθλων στις 8 το βράδυ του Σαββάτου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάτι από κυπριακή φιλοξενία σε ένα πλούσιο δείπνο με τη συνοδεία μουσικής.

Στις 10:30 το πρωί της Κυριακής τα σκάφη θα ανοίξουν πανιά για τη Λάρνακα. Η βράβευση των νικητών θα συνοδευθεί το βράδυ της Κυριακής από το “White balance show” και ένα κοκτέιλ πάρτι με θέα την παραλία των Φοινικούδων. Η επιστροφή στο Ισραήλ θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Τρίτης, 18 Οκτωβρίου, αφού οι συμμετέχοντες θα έχουν περάσει μια ολόκληρη μέρα με περιηγήσεις σε αξιοθέατα της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.cyprusisraelregatta.com

 

swipe gallery


swipe gallery

2087