A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

2 ραντεβού για σοκολατόπληκτους στη Λεμεσό που δεν πρέπει να χάσεις

Κάτι από εργοστάσιο σοκολάτας θυμίζει αυτή την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, η Λεμεσός. Με τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα να τρέχουν, οι σοκολατένιες λιχουδιές ταιριάζουν απόλυτα με την γλυκιά ατμόσφαιρα και την παιδικότητα των ημερών. Με 2 ιδιαίτερες και λαχταριστές συναντήσεις στη Λεμεσό, οι φίλοι της σοκολάτας, μικροί και μεγάλοι, θα απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις με την ψυχή τους.

Σε 2 διαφορετικά στέκια της πόλης η σοκολάτα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τη μία ένα ταξίδι σε περίεργες γεύσεις και από την άλλη μια περιπέτεια ζαχαροπλαστικής θα καλύψουν όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Όπως και να το κάνουμε, σοκολάτα-χειμώνας-γιορτές είναι ένα τρίπτυχο στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Ένα άκρως παιχνιδιάρικο – αλλά και «μεγαλίστικο», ταυτόχρονα – ραντεβού με τη σοκολάτα καλεί τους λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων στο Bistro 55 στην παλιά πόλη της Λεμεσού. Ένα απόγευμα χαλάρωσης μετά τη δουλειά με σοκολάτα, φυσαλίδες στα ποτήρια και τυριά, είναι μια πολύ καλή υπενθύμιση ότι η εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της. Κεντρικός φιλοξενούμενος οι σοκολάτες zotter, με την εξαιρετική ποιότητα και τους αμέτρητους συνδυασμούς γεύσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στο Bistro 55 θα βρείτε στην ατζέντα του All About Limassol.

Όσο για τα παιδιά, αυτά πια ποτέ δε γύρισαν την πλάτη στη σοκολάτα (και μάλλον κάτι ξέρουν). Έτσι, στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Galactica παιδιά και μαμάδες θα φτιάξουν τις δικές τους γεμιστές σοκολάτες με την καθοδήγηση των ειδικών από το La Galerie Patisserie, καθώς και ενός ειδικού καλεσμένου από την πρωτεύουσα της σοκολάτας, το Βέλγιο.

Περισσότερα για την εκδήλωση στο Galactica θα βρείτε στην ατζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


556